Praz cu carne de porc

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Ceapa tăiată mărunt şi usturoiul tăiat feliuţe se călesc în ulei.

Se adaugă carnea tăiată bucăţi mici.

Se călesc împreună 10-15 minute, după care se adaugă prazul curăţat şi tăiat bucăţi mari.

Se fierbe în sucul lăsat, iar când scade se completează cu apă şi se fierbe în continuare până se înmoaie bine prazul.

Se pune totul într-un vas termorezistent uns cu ulei, se adaugă roşiile curăţate şi tăiate bucăţi şi se bagă la cuptor pentru 60 de minute, la foc mic.

Se adaugă bulionul şi verdeaţa tăiată mărunt şi se mai ţine 10 minute la cuptor.


Etichete: praz | carne de porc
(24 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ciocănele umplute cu brânză Ciocănele umplute cu brânză

Rețeta mai nouă   Cartofi cu roşii şi mozzarella Cartofi cu roşii şi mozzarella

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro