Pui întreg la slow cooker

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Usturoiul se curăţă, se pisează.

Se adaugă condimentele şi se amestecă.

Cu acest amestec se unge puiul atât pe exterior cât şi pe interior.

Ceapa se taie peştişori şi se adaugă pe fundul vasului de la slow cooker.

Peste stratul de ceapă, se aşează puiul întreg cu pieptul în jos.

Se menţine pe poziţia slow timp de 8 ore.

Se serveşte alături de garnitură de cartofi.


Etichete: pui | slow cooker
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Cornelusa , imi plac muuult detaliile si pozele preparatelor tale , de accea cred c-am devenit dependenta de blogul tau .
    Pupiiiiiiiiiiiiiici !

  Rețeta mai veche Iepure cu lămâie şi portocală Iepure cu lămâie şi portocală

Rețeta mai nouă   Ton pe pat de legume Ton pe pat de legume

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro