Pulpă de urs în vin alb la slow cooker

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Marinată pentru carne de urs"

    Morcovul se taie rondele, ţelina se taie felii subţiri, iar ceapa se taie peştişori.

    Într-un vas se aranjează bucăţile de pulpă de urs, tăiate subţiri.

    Peste ele se presară sarea, piperul boabe, cimbrul, foile de dafin şi cuişoarele.

    Apoi urmează legumele, mai întâi ceapa,

    apoi rondelele de morcov

    şi feliile de ţelină.

    Se toarnă oţetul diluat cu apă (în proporţie de o parte oţet la 10 părţi apă)

    şi se acoperă cu vin alb. Carnea astfel pregătită se lasă la rece pentru minim 24 de ore.

    Marinată pentru carne de urs
  2. continuăm cu rețeta de bază...

Kaizerul tăiat feliuţe se rumeneşte în ulei.

Pe fundul vasului ceramic de la slow cooker se aşează ceapa tăiată rondele,

apoi se adaugă kaizerul rumenit cu tot cu grăsimea pe care şi-a lăsat-o în tigaie.

Se pune deasupra carnea de urs marinată.

Usturoiul se taie mărunt şi se pune peste carne.

Se acoperă cu soluţie în care s-a marinat carnea.

Se lasă la slow cooker la slow pentru 6-8 ore.

Se serveşte alături de garnitură de orez cu legume şi gogoşar umplut cu varză.

Etichete: urs | pulpa de urs | vin | slow cooker
(7 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • am sa incerc sa gatesc si eu ,cand am sa am pulpa de urs

  Rețeta mai veche Prăjitură cu mere şi brânză dulce Prăjitură cu mere şi brânză dulce

Rețeta mai nouă   Somn cu roşii, capere şi măsline la dry cooker Somn cu roşii, capere şi măsline la dry cooker

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro