Pulpe de cocoș cu mazăre la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pulpele de cocoş se pun la fiert în apă cu sare, în oala sub presiune.

Se fierb timp de 45 de minute, apoi se scot din zeamă.

Pulpele se rumenesc în 2 linguri de ulei de măsline.

Ceapa se taie mărunt

şi se căleşte în acelaşi ulei în care s-au prăjit pulpele.

Când ceapa s-a înmuiat, se adaugă pancetta tăiată cubuleţe

şi usturoiul tăiat feliuţe subţiri.

Se adaugă supa de cocoş, vinul alb şi mazărea,

precum şi verdeaţa (menta şi pătrunjelul), tăiată mărunt.

Se lasă să fiarbă cam 10 minute,

apoi compoziţia se toarnă peste pulpele de cocoş, într-un vas termorezistent.

Vasul se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 30 de minute,

după care este gata de servit.

Etichete: pulpe de pui
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Carne de porc și cârnați de casă cu roșii la cuptor Carne de porc și cârnați de casă cu roșii la cuptor

Rețeta mai nouă   Tarte cu brânză feta și ardei roșu Tarte cu brânză feta și ardei roșu

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro