Pulpe de gâscă cu măsline

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pulpele de gâscă se pun la fiert în apă cu sare (eu am ales varianta mai uşoară, fierberea la presiune).

După ce s-au fiert, bucăţile se scot din zeama în care au fiert, se lasă să se răcescă puţin, apoi se dezosează.

Separat, ceapa se taie solzişori şi se căleşte în puţin ulei.

Când începe să se aurească se adaugă făina şi se amestecă bine.

Apoi se adaugă un pahar din supa în care au fiert pulpele, bulionul, piperul şi foile de dafin şi se fierbe pentru 10 minute.


Carnea de gâscă dezosată se rumeneşte pe ambele părţi în 2 linguri de ulei, după care se adaugă 1 pahar de supă şi un pahar de vin alb, împreună cu măslinele.

Se lasă să dea un clocot şi apoi se adaugă sosul de ceapă pregătit mai sus.

Se mai fierbe încă 2-3 minute şi se serveşte caldă.

Etichete: masline | gasca | pulpe de gasca
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Legume mexicane Legume mexicane

Rețeta mai nouă   Prăjitură cu vişine Prăjitură cu vişine

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro