Pulpe de pui cu ciuperci şi cartofi la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii se curăţă şi se taie cubuleţe.

Se amestecă într-un castron cu ulei, sare, piper şi ciuperci.

Într-o tavă sau într-un vas termorezistent se pune hârtie de copt. Se adaugă cartofii amestecaţi cu ulei, sare, piper şi ciuperci. Deasupra se aşează pulpele de pui condimentate.

Vasul se acoperă cu folie de aluminiu şi se bagă la cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 45 de minute. Apoi se scoate folia şi se mai lasă încă 10 minute ca să se rumenească.

Etichete: pui | pulpe de pui
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Musaca de cartofi Musaca de cartofi

Rețeta mai nouă   Ciorbă de pui Ciorbă de pui

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro