Pulpe de pui cu lămâie

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se amestecă uleiul de măsline cu cimbru, sare, piper şi rozmarin.

Pulpele de pui se crestează cu ajutorul unui cuţit, apoi se trec prin uleiul aromatizat.

Pulpele astfel pregătite se aşează într-un vas termorezistent, apoi se toarnă peste pulpe sucul de lămâie şi restul de ulei aromatizat prin care am trecut pulpele.

Se acoperă cu folie de aluminiu şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute, apoi se ia folia şi se mai lasă să se rumenească pentru încă 10 minute.

Se pot servi cu felii crocante de cartofi.


Etichete: pui | lamaie | pulpe de pui
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Salată de roşii cu mozzarella şi praz Salată de roşii cu mozzarella şi praz

Rețeta mai nouă   Friptură de curcan cu sos de muştar la cuptor Friptură de curcan cu sos de muştar la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro