Pulpe de pui cu rozmarin şi suc de lămâie

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Fiecare pulpă de pui se crestează cu ajutorul unui cuţit şi se împănează cu frunze de rozmarin.

Se condimentează cu sare, cimbru şi piper şi se aşează într-un vas termorezistent.

Peste pulpe se adaugă sucul de lămâie şi vinul şi se stropesc cu puţin ulei de măsline.

Vasul se acoperă cu un capac şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de aproximativ 30-40 de minute.



Se poate servi cu legume mexicane.
(7 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Drob de miel cu carne de pasăre Drob de miel cu carne de pasăre

Rețeta mai nouă   Cozonac cu mac Cozonac cu mac

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro