Pulpe de pui în sos hoisin

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pulpele de pui bine spălate se pun într-un castron şi se amestecă cu usturoiul tocat mărunt, sosul de soia, sosul de ardei, ghimbir, sosul hoisin, sare, piper, coajă de lămâie şi ulei de măsline.

Pulpele bine amestecate cu sos se pun într-un vas termorezistent tapetat cu hârtie de copt.

Se bagă în cuptorul încins la 200 grade timp de 30 de minute.

Se servesc calde alături de sosul foarte gustos şi orice fel de garnitură.

Etichete: pulpe de pui | pui | sos hoisin | cuptor | china | asia
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • delicios

  Rețeta mai veche Somon marinat la grătar Somon marinat la grătar

Rețeta mai nouă   Omletă cu roşii şi mozzarella Omletă cu roşii şi mozzarella

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro