Rasol de raci

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se pun legumele la fiert împreună cu condimentele.


Se spală racii bine în mai multe ape, după care se curăţă de maţele care sunt în spatele cozii.


După ce s-au fiert legumele bine, se pun racii şi se lasă 10-15 minute la fiert (să fie toţi acoperiţi de lichid).


Se scot pe un platou şi se servesc cu mujdei de usturoi.


Etichete: rasol | raci
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Jumări de ouă cu şuncă Jumări de ouă cu şuncă

Rețeta mai nouă   Plăcintă cu brânză dulce şi stafide Plăcintă cu brânză dulce şi stafide

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro