Rasol din pulpe de pui cu legume

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se pun la fiert pulpele de pui în apă cu sare.

Se îndepărtează spuma formată la fierbere. Se adaugă cartofii, ceapa şi morcovul, toate întregi.

Se continuă fierberea până când cartofii sunt aproape fierţi.

Se scoate morcovul, se taie rondele şi se pune din nou în zeamă. Se scoate ceapa şi se aruncă. Se striveşte usturoiul şi se adaugă în zeamă. De asemenea, se toacă mărunt frunzele de pătrunjel şi se adaugă şi acestea. Se potriveşte de sare şi piper.

Se mai continuă puţin fierberea până când sunt complet fierti cartofii (se pătrund uşor cu furculiţa până în centru).

Se poate servi cu mămăliguţă şi mujdei de usturoi.


Etichete: pasare | pulpe de pui | legume | rasol
(14 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • e pentru prima data cand gatesc ..am facut cu pulpite din pui de tara...a iesit exceptional...va multumesc

  Rețeta mai veche Limbă cu roşii Limbă cu roşii

Rețeta mai nouă   Supă de roşii cu orez Supă de roşii cu orez

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro