Salată asortată cu şunculiţă ţărănească

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Roşiile se taie felii subţiri.

Castraveţii se taie felii subţiri.

Şunculiţa se taie cubuleţe.

Brânza feta se taie tot cubuleţe.

Se amestecă toate şi se condimentează cu sare, piper şi ulei de măsline.
Etichete: rosii | branza | castraveti | salata | sunca
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tocăniţă de păstăi şi carne de vită Tocăniţă de păstăi şi carne de vită

Rețeta mai nouă   Ficăţei cu sos de roşii Ficăţei cu sos de roşii

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro