Salată bulgărească

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ouăle se fierb tari. Ardeiul se taie fâşii subţiri. Roşiile se taie felii. Castraveţii se taie rondele. Sunculiţa se taie cubuleţe. Oulăle fierte se taie şi ele cubuleţe.





Se amestecă toate cu măslinele, sare, piper şi ulei de măsline.

Deasupra se rade brânza.

Etichete: salata | bulgareasca
(22 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură cu frişcă şi ciocolată Prăjitură cu frişcă şi ciocolată

Rețeta mai nouă   Ciorbă de mânzat Ciorbă de mânzat

publicitate
Comentarii (8)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro