Salată cu piept de pui şi porumb

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pieptul de pui se fierbe.

Se taie feliuţe.

Apoi se amestecă într-un castron cu porumbul, morcovul ras (pe răzătoarea mare), castraveţii muraţi tăiaţi felii subţiri şi caşcavalul (ras sau tăiat felii).

Se adaugă zeama de lămâie, uleiul, sarea şi piperul, după gust.

Compoziţia se poate aranja pe o frunză de salată verde şi se poate orna cu măsline.

(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro