Salată de roşii cu busuioc şi usturoi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 



Se prepară dressing-ul. Se pisează usturoiul,


se adaugă busuiocul proaspăt şi se mojarează,


se adaugă ulei şi oţet,

se asezonează şi se amestecă.


Se aleg roşii de cât mai multe tipuri: roşii normale, prunişoare, roşii cherry, roşii kumato, roşii galbene, portocalii, mai mici mai mari... Se spală


şi se taie în diverse forme.



Se pun toate într-un castron încăpător,


se asesonează,


se adaugă sosul preparat iniţial


şi se amestecă.



Etichete: salata | rosii
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pui cu porumb la cuptor Pui cu porumb la cuptor

Rețeta mai nouă   Minicozonaci la mașina de făcut pâine Minicozonaci la mașina de făcut pâine

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro