Salată din piept de pui cu mazăre, cartofi şi ouă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pieptul de pui se fierbe în apă cu sare.


Ouăle se fierb 5-6 minute.


Cartofii se fierb în coajă.

Mazărea se fierbe şi ea, dacă nu se foloseşte cea din conservă, care nu mai necesită fierbere.


Se pregătesc toate ingredientele: cartofii se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe, pieptul de pui se taie şi el cuburi, morcovul şi ţelina se dau prin răzătoare, mărul se taie cubuleţe, ceapa se taie peştişori, iar ouăle se taie în sferturi.


Se începe asamblarea salatei: într-un castron se pun pieptul de pui, cartofii, mazărea, mărul, morcovul, ţelina, ceapa, ouăle, măslinele. Se condimentează cu sare şi piper; se adaugă sucul de la jumătate de lămâie.

Se amestecă toate.

Pentru cei care vor o salată mai dietetică se pot opri aici. Pentru cei care iubesc maioneza, se adaugă peste acest amestec şi se omogenizează.



Etichete: salata | piept de pui | mazare
(14 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche French toast cu mere French toast cu mere

Rețeta mai nouă   Cheesecake cu mere Cheesecake cu mere

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro