Salată Niçoise

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii se spală şi se pun la fiert în apă cu sare.

Ouăle se fierb şi ele.


Se pregăteşte dressingul pentru salata astfel: usturoiul se pisează cu un praf de sare.


Se adaugă o lingură de muştar,

2-3 linguri de ulei de măsline

şi câte un vârf de linguriţă din fiecare condiment.

Se omogenizează totul.

Se pregătesc ingredientele pentru asamblare: cartofii fierţi se taie cubuleţe, roşiile cherry se taie pe jumătate, fasolea verde se fierbe, ouăle se taie felii.

Pe o farfurie se aranjează frunze proaspete de salată verde.

Salata se stropeşte cu dressing, se pune în mijloc tonul din conservă, apoi pe fiecare frunză de salată se pune câte un alt ingredient.


Se stropesc toate cu dressing şi se servesc ca atare sau se pot amesteca.


Etichete: salata | ton | cartofi | oua
(7 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitura albinuţa Prăjitura albinuţa

Rețeta mai nouă   Mreană prăjită Mreană prăjită

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro