Slănină la sare

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-un vas se pune un strat de sare grunjoasă,

apoi bucata de slănină, cu şoriciul în jos.

Se acoperă cu sare

şi se lasă la loc răcoros şi bine aerisit timp de 3-4 zile. Se îndepărtează sub jet de apă surplusul de sare şi se serveşte cu muştar sau usturoi.

Etichete: slanina
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ton caramelizat Ton caramelizat

Rețeta mai nouă   Scutecele lui Iisus Scutecele lui Iisus

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro