Smoothie de mango, portocale şi spanac

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Se storc portocalele. Se vor folosi atât zeama de portocale, cât şi pulpa.


Se decojeşte mango şi se îndepărtează sâmburele. După ce se taie felii din mango chiar pe lângă sâmbure, se fac câteva crestături în pulpă, de-a lungul şi de-a latul, până la coajă dar fără a tăia coaja, formând nişte cubuleţe, apoi se îndoaie invers coaja de mango şi se desprind cubuleţele de pulpă.


Se adaugă în blender miezul de mango, sucul şi pulpa de portocale,


frunzele de spanac fără codiţe, mierea de albine


şi o cană cuburi de gheaţă.


Se dau la blender.


Se serveşte imediat.


Etichete: smoothie | mango | portocale | spanac
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Sardine la grătar cu măsline, lămâie şi capere Sardine la grătar cu măsline, lămâie şi capere

Rețeta mai nouă   Batoane de ciocolată cu alune şi caramel Batoane de ciocolată cu alune şi caramel

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro