Şniţele din piept de curcan umplute cu caşcaval

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pieptul de curcan se taie în fileuri subţiri.


Fiecare fileu se bate cu ciocanul pentru şniţele.


Se presară cu sare şi piper. Pe jumătate din fileu se pune caşcavalul tăiat feliuţe subţiri, apoi se împătureşte precum o carte. Capetele se pot prinde cu scobitori.

Separat se bat ouăle cu sare şi piper, adăugându-se făina şi cimbru.

Pesmetul se amestecă cu 50 g caşcaval dat pe răzăzoarea mică.

Şniţelele pregătite mai sus se trec prin amestecul de ou, apoi prin amestecul de pesmet şi se aşează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Deasupra fiecăruia se pune un cubuleţ de unt şi se bagă la cuptor la 200 grade timp de 45 de minute. Se întorc după 20 de minute.

Se servesc fierbinţi, alături de orice fel de garnitură.


(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Stufat de pui Stufat de pui

Rețeta mai nouă   Prăjitură noire Prăjitură noire

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro