Spirale cu şuncă şi caşcaval

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Aluatul foietaj se desface şi se unge pe jumătate cu muştar Dijon.

Se aranjează, apoi feliile de şuncă, tot pe partea unsă cu muştar.

Peste feliile de şuncă se presară caşcaval ras.

Se suprapune cealaltă jumătate neunsă.

Se taie pe lăţime în fâşii de 1,5 cm grosime.

Apoi se ia fiecare fâşie în parte şi se răsuceşte, formându-se câte o spirală. Se pun în tava cu hârtie de copt.

Se coc la 180 grade până se rumenesc frumos, aproximativ 20 de minute.


Etichete: foietaj | sunca | cascaval
(12 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • delicioase,data asta am facut cam putine

  • am facut reteta si mi-a iesit excelenta, s-a terminat imediat.

  Rețeta mai veche Cartofi în coajă la cuptor Cartofi în coajă la cuptor

Rețeta mai nouă   Salată de sfeclă cu portocală Salată de sfeclă cu portocală

publicitate
Comentarii (12)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro