Stufat de pui

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-un vas se încinge uleiul şi se prăjesc puţin pulpele de pui, rumenindu-se frumos pe ambele părţi.

Se scot pe o farfurie.


Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se adaugă în uleiul în care s-au rumenit pulpele.

Se călesc împreună până se înmoaie ceapa şi usturoiul. Se adaugă apoi roşiile decojite, întregi.

Se condimentează cu sare, piper, ienibahar, foi de dafin şi se fierb împreună timp de 10 minute.

Într-un vas termorezistent, se pun pulpele rumenite, apoi se adaugă peste ele sosul pregătit.

Se bagă la cuptor la 200 grade timp de 20-30 de minute.

Se presară deasupra mărar tocat mărunt.


Etichete: stufat | pulpe de pui | pui
(11 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • foarte bun

  Rețeta mai veche Borş de peşte Borş de peşte

Rețeta mai nouă   Şniţele din piept de curcan umplute cu caşcaval Şniţele din piept de curcan umplute cu caşcaval

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro