Tăiţei de casă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se bat ouăle cu sare, se adaugă câte un pic de făină şi se amestecă bine până devine o cocă precum aluatul de pâine.


Se lasă un sfert oră să se odihnească, apoi se întinde o foaie mare subţire.

Se taie dreptunghiuri mari, se presară cu făină şi se lasă la zvântat o jumătate de oră.

După ce s-a zvântat, se pun dreptunghiurile unul peste altul şi se taie fâşii subţiri.

Se împrăştie pe masă şi le mai lăsăm un sfert de oră să se mai usuce.

Se pot consuma şi cu sosuri sau brânză.

Etichete: taitei
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Supă cu tăiţei de casă Supă cu tăiţei de casă

Rețeta mai nouă   Compot de piersici Compot de piersici

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro