Tartă cu brânză proaspătă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Crema de brânză pentru tarta cu brânză proaspătă"

    Se pune brânza în castron, se adaugă zahărul, zahărul vanilat, coaja de lămâie, făina, amidonul, gălbenuşurile.

    Se omogenizează, se bat albuşurile spumă, se încorporează uşor de sus în jos în amestecul de brânză.

  2. continuăm cu rețeta de bază...

Se pune făina cernută în castron, se adaugă sarea, untul tăiat cuburi şi se amestecă uşor. Se înglobează oul şi zahărul farin.

Se amestecă bine până aluatul e legat şi se formează o bilă care se bagă la frigider pentru o oră.

Se tapetează cu unt o formă rotundă cu fund detaşabil, se aşează 3/4 din aluat în formă, se înţeapă cu furculiţa şi se bagă la cuptor pentru 15 minute la 170 grade. Restul de aluat se va folosi pentru a face un grilaj deasupra tartei.


Peste blatul răcit se adaugă crema, iar deasupra se face un grilaj din cocă şi se bagă la cuptor pentru încă 40 de minute la 150 grade.



(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Saramură de biban Saramură de biban

Rețeta mai nouă   Tort cu fructe şi cremă de iaurt Tort cu fructe şi cremă de iaurt

publicitate
Comentarii (7)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro