Terină cu spanac

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se călesc în ulei.


Se adaugă spanacul decongelat şi jumătate din cantitatea de lapte.


Se fierbe timp de 10 minute.


Se condimentează cu sare, piper şi boia, după care vasul se ia de pe foc şi se lasă să se răcescă puţin.


Se adaugă ardeiul tăiat cubuleţe.


Ouăle se bat împreună cu restul de lapte.


Se adaugă peste compoziţia de spanac, împreună cu brânza telemea fărâmiţată.

Se amestecă.


Se pune totul într-o tavă de cozonac tapetată cu hârtie de copt.


Se coace timp de 60 de minute la 200 grade, în cuptorul preîncălzit.


Se scoate din cuptor, se răstoarnă pe un platou şi se lasă să se răcească.



Etichete: spanac | terina
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură Rafaelo Prăjitură Rafaelo

Rețeta mai nouă   Plăcintă cu mere Plăcintă cu mere

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro