Tiramisu cu ness

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se face 0.5 l ness dulce. Se lasă la răcit.

Se înmoaie pişcoturile în ness.

Se bat albuşurile spumă cu zahărul.

Se bat gălbenuşurile cu mascarpone şi se rastoarnă peste albuşuri.


Frişca se bate şi se adaugă peste compoziţia de mai sus.


Pe un platou se aşează un rând de pişcoturi înmuiate în ness, peste ele se pune jumătate din cremă,

Apoi iar un strat de pişcoturi înmuiate şi deasupra cealaltă jumatate de cremă.
Deasupra se cerne cacao sau ness şi se lasă la rece.

Etichete: prajitura | tiramisu | piscoturi | cafea
(13 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Lebede cu frişcă Lebede cu frişcă

Rețeta mai nouă   Pilaf roşu cu legume Pilaf roşu cu legume

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro