Tiropita

(Trigoane cu brânză)
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Untul se pune pe foc până se topeşte.


Brânza feta se amestecă cu brânza proaspată şi ouăle.


Se ia câte o foaie de plăcintă şi se taie în fâşii de 10 cm lăţime.


Se ung fâşiile cu unt topit.


Se pune câte o lingură de amestec în partea de jos şi se împachetează în triunghi.


Se aşează în tava tapetată cu hârtie de copt.


Se ung cu unt topit şi se coc la 175 grade timp de 20-25 de minute.

Se servesc atât calde cât şi reci.


Luna aceasta a avut grijă Ama să îmi rezerve un blog Simplu şi bun. Am scotocit prin el şi am găsit foarte multe reţete îmbietoare, dintre care m-am oprit la aceasta.

Etichete: branza | placinta
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cartofi noi cu ardei la cuptor Cartofi noi cu ardei la cuptor

Rețeta mai nouă   Cartofi în stil italian cu mozzarella Cartofi în stil italian cu mozzarella

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro