Tocăniţă cu păstăi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa, ardeiul şi morcovul se taie cubuleţe şi se călesc în puţin ulei.

Când legumele sunt gata călite, se adaugă cartofii tăiaţi felii.

Se amestecă şi se mai lasă încă 5 minute. Se adaugă apoi apă cât să acopere legumele, sare şi piper şi se lasă să fiarbă.

Când aproape sunt fierţi cartofii, se pun păstăile de fasole din conservă, pasta de tomate şi usturoiul tăiat feliuţe.

Se pot adauga şi diverse condimente (maghiran, ienibahar măcinat etc).

Se lasă să mai dea un clocot şi se ia de pe foc. Se pune deasupra mărar tocat, se acoperă cu un capac şi se lasă puţin să se înăbuşe.

Etichete: tocanita | pastai | cartofi
(11 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tort "inimioară" cu mousse de căpşuni Tort "inimioară" cu mousse de căpşuni

Rețeta mai nouă   Pui în sos de roşii cu ciuperci şi cartofi la cuptor Pui în sos de roşii cu ciuperci şi cartofi la cuptor

publicitate
Comentarii (15)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Calebatuta.ro