Tocăniţă de cartofi cu afumătură

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se prăjeşte costiţa afumată.

Se adaugă ceapa şi roşiile, după 15 minute se pun şi ardeiul gras şi gogoşarul.
Se mai dă în câteva clocote apoi se adaugă cartofii şi apă cât să-i cuprindă.

Se fierbe până sunt gata cartofii, se adaugă o lingură bulion şi verdeaţa.

Se serveşte cu gogoşari în bulion sau castraveţi muraţi.

Etichete: tocanita | cartofi | afumătură
(14 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Limbă cu sos de bulion şi măsline Limbă cu sos de bulion şi măsline

Rețeta mai nouă   Tortellini cu brânză cu sos de smântână, caşcaval şi măsline Tortellini cu brânză cu sos de smântână, caşcaval şi măsline

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro