Tocăniţă de cartofi cu mazăre

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în ulei încins.


Când ceapa capătă o culoare aurie, se adaugă ardeiul şi morcovul tăiat cubuleţe. Se căleşte 5 minute.


Se adaugă apoi cartofii tăiaţi felii şi mazărea.


Se acoperă totul cu apă, se adaugă sare şi se lasă să fiarbă.

Când legumele sunt fierte (după aproximativ jumătate de oră de când a început să fiarbă), se adaugă 2 linguri de bulion şi se mai fierbe încă 5-10 minute.

La final se adaugă pătrunjelul tocat.

Etichete: tocanita | cartofi
(39 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Foarte bun,am preparat reteta si aiesit ok!!!!

  Rețeta mai veche Tort cu fructe şi cremă de iaurt Tort cu fructe şi cremă de iaurt

Rețeta mai nouă   Tiramisu cu fructe de pădure Tiramisu cu fructe de pădure

publicitate
Comentarii (9)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro