Tocăniţă de păstăi şi carne de vită

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea de vită se spală cu apă rece, după care se taie cubuleţe potrivit de mari.

Bucăţile de carne se călesc în puţin ulei, până când se albesc.

Se adaugă 2 căni de apă, usturoiul tăiat mărunt, sare şi piper şi se fierbe 45 de minute (la oala sub presiune).


Roşiile decojite se pasează şi se adaugă peste carnea fiartă.


Se aşteapă să dea un clocot, apoi se adaugă fasolea păstăi (din conservă sau proaspătă, fiartă în prealabil)

Se mai fierbe cam 5 minute.

Etichete: tocanita | pastai | carne de vita
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură cu vişine Prăjitură cu vişine

Rețeta mai nouă   Salată asortată cu şunculiţă ţărănească Salată asortată cu şunculiţă ţărănească

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro