Ton cu roşii şi capere la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peştele se curăţă de solzi şi intestine, se spală foarte bine cu apă rece.


Se taie rondele cu grosimea de 2 cm, se presară cu sare şi se lasă să stea 20-30 de minute.


Într-un vas termorezistent uns cu ulei de măsline, se aşează rondelele de ton.


Printre bucăţile de peşte se pun roşiile decojite date prin robot, măslinele şi caperele.


Deasupra se stropeşte cu ulei de măsline şi se dă la cuptor pentru 45 minute, la 160 grade.

Etichete: ton | rosii | capere
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Orez cu fasole boabe Orez cu fasole boabe

Rețeta mai nouă   Clătite americane cu dulceaţă de căpşuni Clătite americane cu dulceaţă de căpşuni

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete