Tort de struguri cu iaurt

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Biscuiţii se mărunţesc la robot.

Se topeşte margarina.


Biscuiţii mărunţiţi se amestecă cu zahărul pudră, esenţa de vanilie şi margarina topită.


Se adaugă apoi laptele până se obţine un aluat cremos.


Pe fundul unei tăvi cu fundul detaşabil uns cu margarină, se întinde uniform acest aluat.


Iaurtul se amestecă cu zahărul şi coaja de lămâie.


Boabele de struguri se taie pe jumătate.


Gelatina se dizolvă conform instrucţiunilor de pe ambalaj.


Peste iaurt se adaugă boabele de struguri şi gelatina dizolvată.


Se amestecă imediat şi se toarnă deasupra blatului.


Se dă la frigider, unde se lasă până a doua zi sau se bagă pentru 20-30 de minute la congelator.


Se serveşte decorând cu boabe de struguri tăiate pe jumătate şi cu frunze de mentă.


Etichete: iaurt | tort | struguri
(21 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • incredible thanks a lot !!!!!!!!!!!!

  Rețeta mai veche Dulceaţă de zmeură Dulceaţă de zmeură

Rețeta mai nouă   Cuiburi de ou în legume la tigaie Cuiburi de ou în legume la tigaie

publicitate
Comentarii (30)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro