Lyutenitsa

(Mâncare de roșii cu ardei copt)
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-un vas se încinge uleiul

și se adaugă usturoiul presat

și ardeiul iute tăiat feliuțe subțiri.

Se lasă puțin să se coloreze usturoiul,

apoi se adaugă roșiile decojite din conservă.

Se lasă la foc mic pentru 10-15 minute, să scadă puțin zeama.

Ardeiul copt se taie fâșii

și se adaugă în sosul de roșii.

Se omogenizează.

Se condimentează cu sare

și piper,

se adaugă și zahărul,

se mai lasă pentru 5-10 minute și se ia de pe foc.

Se servește alături de fripturi sau simplu.

(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Salată de cartofi cu capere Salată de cartofi cu capere

Rețeta mai nouă   Știucă cu legume la cuptor Știucă cu legume la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro