Marinarea iepurelui

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carcasa de iepure se pune într-un vas suficient de mare.

Morcovii se taie rondele, ceapa se taie solzişori şi se pun în vas, peste carnea de iepure.

Se taie deasupra usturoiul.

Se presară cu sare, se pun boabele de piper, cuişoarele, foile de dafin şi cimbru, apoi se acoperă cu vin.

Se lasă să stea 12 ore la rece.

Etichete: marinare | iepure
(48 voturi) Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro