Glühwein

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Portocala se taie cubulețe. Se stoarce lămâia. Sucul de lămâie obținut se adaugă peste vin, împreună cu portocala, cuișoare, batonul de scorțișoară, anason stelat și zahăr. Tot amestecul se încălzește până ies aburi.

Se servește fierbinte.

Etichete: vin fiert
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Supă cremă de sfeclă roșie Supă cremă de sfeclă roșie

Rețeta mai nouă   Vin fiert Vin fiert

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro