• Somn în sos genovez

    Somn în sos genovez

    Bucăţile de peşte se prăjesc pentru câteva minute în uleiul încins. Se adaugă usturoiul strivit şi pătrunjelul…

  • Penne all' arrabbiata

    Penne all' arrabbiata

    Usturoiul tocat mărunt şi ardeii tăiaţi rondele se pun la călit în ulei pentru 30 de secunde. Se adaugă…

  • Ouă ochiuri în sos de roşii

    Ouă ochiuri în sos de roşii

    Se taie mărunt ceapa, usturoiul şi ardeiul iute. Se călesc împreună în puţin ulei. Se adaugă roşiile…

  • Saramură de mreană

    Saramură de mreană

    Peştele se curăţă de solzi şi intestine. Se spală cu apă rece. Se taie în două pe lungime, apoi fiecare…

  • Cannelloni cu carne de pui şi sos de roşii

    Cannelloni cu carne de pui şi sos de…

    Se pune uleiul în tigaie şi se căleşte ceapa, ardeiul iute şi morcovii tăiaţi rondele. Dupa ce s-au călit…

  • Friptură de porc cu sos caramel

    Friptură de porc cu sos caramel

    Carnea de porc (de preferat poală de porc) se taie bucăţele mici, cât o îmbucătură. Se căleşte fără…

  • Saramură de aripioare

    Saramură de aripioare

    Pe tablă sau pe grătar se prăjesc aripioarele de pui cu sare. După ce se prăjeşte, se lasă la răcit puţin…

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro