Supă de cocoș cu tăiței de casă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea se pune la fiert

împreună cu legumele întregi şi sare.

Se lasă să fiarbă timp de 45 de minute, în oala sub presiune.

Se scot legumele şi se aruncă.

Se pregătesc tăiţeii din două ouă, un praf de sare

şi făină cât cuprinde

pentru a obţine un aluat.

Se întinde aluatul în foaie subţire,

se împătureşte

şi se taie subţire cu ajutorul unui cuţit.

Se presară cu făină şi se desfac, răsfirându-i.

Se adaugă în supa de cocoş aflată pe foc

şi se lasă să mai fiarbă timp de 15-20 de minute, până când tăiţeii sunt bine fierţi.

La final, se adaugă pătrunjelul tocat.

Se serveşte fierbinte.

Etichete: supa | cocos | taitei de casa
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Mousse de căpșuni cu ciocolată albă Mousse de căpșuni cu ciocolată albă

Rețeta mai nouă   Pâine cu măsline verzi Pâine cu măsline verzi

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro