Pâine cu măsline verzi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Măslinele verzi se taie mărunt.

Ardeiul roşu se taie cubuleţe.

Ceapa verde se taie şi ea.

Făina se amestecă cu praful de copt, bicarbonatul, sarea, piperul, ouăle,

laptele bătut

uleiul de măsline,

măslinele verzi tăiate,

legumele tăiate, cimbru

şi se obţine o compoziţie moale.

Se adaugă parmezanul ras.

Compoziţia rezultată se pune într-o tavă de cozonac, căptuşită cu hârtie de copt.

Se unge pe deasupra cu ou bătut,

se decorează cu fâşii de ardei gras roşu,

cimbru uscat şi sare de mare.

Se coace în cuptorul preîncălzit la 180 grade timp de 50-60 de minute, verificând dacă este gata cu ajutorul unei scobitori.

Se serveşte ca aperitiv.

Etichete: chec aperitiv
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Supă de cocoș cu tăiței de casă Supă de cocoș cu tăiței de casă

Rețeta mai nouă   Pulpe și aripi de găină cu sos picant de roșii și portocală la slow cooker Pulpe și aripi de găină cu sos picant de roșii și portocală la slow cooker

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro