Quesadilla cu salsa de roşii

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se îndepărtează miezul de la roşii şi se taie cuburi mici.

Roşiile tăiate astfel se amestecă cu busuioc uscat, usturoiul tocat mărunt, sare, piper, ulei de măsline şi suc de lămâie şi se amestecă.

Se ia o foaie de tortilla şi pe jumătate din ea se pune caşcaval ras, apoi 2-3 linguri din acest amestec de roşii.

Se îndoaie foaia de tortilla.

Se procedează astfel cu fiecare foaie. Se aşează într-o tavă. Deasupra se pune caşcaval ras.

Se bagă în cuptorul preîncălzit şi se ţin 10 minute la 180 grade.

Se serveşte imediat, alături de sos de roşii, dacă a mai rămas.


Etichete: quesadilla | tortilla | rosii
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură cu struguri Prăjitură cu struguri

Rețeta mai nouă   Curcan în vin la slow cooker Curcan în vin la slow cooker

publicitate
Comentarii (5)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro