Tarte cu mazăre

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se amestecă făina cu oul și untul tăiat cubulețe.

Se frământă până se omogenizează aluatul.

Se taie ceapa mărunt.

Se topește untul într-o tigaie.

Se adaugă ceapa și se călește pentru câteva minute.

Se adaugă mazărea peste ceapă și șe mai călesc împreună câteva minute.

Se amestecă ricotta cu ouăle și smântâna.

Se adaugă mentă și piper.

Formele de tartă, unse cu unt, se tapetează cu aluat.

Se umplu tartele pe jumătate cu compoziția de mazăre.

Se adaugă compoziția cu smântână până se umplu tartele.

Se introduc în cuptor la foc moderat, până se rumenesc deasupra.

Se scot din cuptor și se presară fiecare cu cașcaval ras, apoi se mai introduc pentru câteva minute în cuptor, până se topește cașcavalul.

Etichete: tarte | mazare
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ciorbă de porc în untură acrită cu zeamă de varză Ciorbă de porc în untură acrită cu zeamă de varză

Rețeta mai nouă   Mini Cheescake "Mărțișor" Mini Cheescake "Mărțișor"

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro