Ouă coapte la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

În două vase termorezistente se pune câte un cubuleţ de unt.


Se întinde untul pe toata suprafaţa vaselor.

Se sparge câte un ou şi se adaugă în fiecare vas.


Se condimentează cu sare şi piper.


Se introduc în cuptorul preîncălzit, unde se ţin câteva minute.


După ce se scot vasele din cuptor, se răzuieşte caşcaval deasupra ouălor coapte.


Se lasă puţin să se topească caşcavalul.


Şi se servesc direct din aceste vase care au fost la cuptor.


Etichete: cuptor | oua
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ouă ochiuri în sos de roşii Ouă ochiuri în sos de roşii

Rețeta mai nouă   Gazpacho Gazpacho

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Calebatuta.ro