Ciorbă de porc în untură acrită cu zeamă de varză

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se taie mărunt toate legumele.

Se pune carnea într-o oală 

și se încălzește până se topește untura.

Se scoate carnea din oală.

Legumele tăiate se pun la călit în untura rămasă.

Și se călesc pentru câteva minute.

Se adaugă roșiile

și apă și se fierb câteva minute.

Se adaugă carnea și se dă totul în câteva clocote.

Se fierbe zeama de varză.

Se adaugă zeama de varză și se mai fierbe totul câteva minute.

Etichete: ciorba de porc
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cartofi cu porc în untură la cuptor Cartofi cu porc în untură la cuptor

Rețeta mai nouă   Tarte cu mazăre Tarte cu mazăre

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Calebatuta.ro