Supă cremă de roșii cu busuioc

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa se taie solzișori

și se pune într-o tigaie cu ulei încins în prealabil.

Se taie cei 2 morcovi.

Se adaugă și ei în tigaie.

Usturoiul se strivește și apoi se toacă mărunt.

Se adaugă la călit peste ceapa și morcov.

După ce s-a înumiat puțin ceapa se adaugă roșiile.

Se aduce la fierbere, se adaugă busuiocul

și se condimentează cu sare și piper.

Când toate legumele sunt fierte se transferă într-un castron mai adânc

și se pasează folosind blender-ul vertical.

Se servește caldă alături de crutoane.

Etichete: supa crema
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Sardine umplute cu roșii și capere Sardine umplute cu roșii și capere

Rețeta mai nouă   Focaccia cu măsline și roșii uscate Focaccia cu măsline și roșii uscate

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro