Ciorbă de afumătură

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se curăţă carnea de pe osul ciolanului şi se taie cubuleţe.


Osul se pune la fiert împreună cu bucăţile tăiate.

Se fierb 30 de minute, după care se adaugă morcovul, telina, păstârnacul, ceapa, toate întregi şi ardeiul şi roşiile decojite tăiate mărunt.

Se fierb timp de 15 minute, după care se scot legumele întregi (ceapa, morcovul, ţelina şi păstârnacul).

Separat se fierbe borsul, până dă 2-3 clocote, după care se adaugă în ciorbă. Se pune şi fideaua şi se mai fierbe 5 minute. Se potriveşte de sare la final pentru că ciolanul poate fi suficient de sărat astfel încât mâncarea nu mai necesită adaos suplimentar de sare.

Când este gata se adaugă leuşteanul tăiat mărunt sau uscat.


Etichete: ciorba | afumătură
(9 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cartofi ţărăneşti cu şunculiţă afumată Cartofi ţărăneşti cu şunculiţă afumată

Rețeta mai nouă   Prăjitură cu frişcă şi ciocolată Prăjitură cu frişcă şi ciocolată

publicitate
Comentarii (14)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro