Ciorbă de perişoare

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Perişoare"

    Se toacă ceapa mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Se stinge flacăra şi se lasă la răcit.

     

    Orezul se opăreşte de două ori.

     

     

    Peste ceapa călită şi răcită se adaugă carnea, ouăle, orezul opărit, sare şi piper.

     

     

    Se amestecă bine compoziţia şi se fac bile mici cu mâinile ude.

     

     

     

    Perişoare
  2. continuăm cu rețeta de bază...


Oasele de vită se fierb cu puţină sare, până se desprinde carnea de pe ele. Se spumează dacă este nevoie.


Legumele se curăţă legumele şi se toacă mărunt.  Legumele se pun la fiert în zeama în care au fiert oasele.


După ce au fiert legumele, se lasă flacăra la minim şi se adaugă perişoarele.


Se fierb până se ridică perişoarele la suprafaţă şi se adaugă borşul fiert în prealabil. Se presară leuştean verde tocat.




Etichete: ciorba | perisoare
(7 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură cu măr ras Prăjitură cu măr ras

Rețeta mai nouă   Cremă de zahăr ars Cremă de zahăr ars

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro