Borş de curcan

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Bucăţile de curcan se spală foarte bine cu apă rece.

Se pun la fiert în apă cu sare, adunându-se spuma formată.

Se fierbe timp de 25 de minute, la oala sub presiune şi până când carnea se pătrunde uşor cu furculiţa, dacă se fierbe fără presiune.

Legumele se curăţă, apoi se taie cubuleţe (sau cum preferă fiecare).



Peste carnea fiartă se adaugă legumele tăiate şi sosul de ardei, lăsându-se să fiarbă împreună pentru 10-15 minute (tot la presiune).

După ce au fiert şi legumele se adaugă fideaua şi borşul fiert în prealabil. Se mai adaugă sare, dacă mai este nevoie.



Se serveşte fierbinte.


Etichete: ciorba | bors | curcan
(12 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • M-ati scos din impas cu masa de pranz. Excelenta reteta!

  • excelent. multumesc

  • EXCELENT BORS!!!

  Rețeta mai veche Tort Smetanik Tort Smetanik

Rețeta mai nouă   Coq au vin la slow cooker Coq au vin la slow cooker

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro