Ciorbă de gâscă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea de gâscă se pune la fiert în apă cu sare.


Se spumează, apoi se lasă să fiarbă la presiune pentru 25 de minute. Dacă se fierbe normal, se lasă până când se observă că se desprinde carnea de pe os.

Se adaugă ceapa tocată mărunt


şi zarzavatul pentru ciorbă

şi se lasă să fiarbă pentru încă 10 minute la presiune sau 20 de minute fără presiune.

După ce este fiert şi zarzavatul, se adaugă borşul fiert în prealabil şi pastele.

Se lasă să mai fiarbă împreună 10 minute, după care se pune leuşteanul uscat şi se ia de pe foc.


Se serveşte fierbinte sau caldă, după preferinţă.


Etichete: ciorba | gasca
(7 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Orez cu legume şi grăsime de raţă Orez cu legume şi grăsime de raţă

Rețeta mai nouă   Prăjitură cu mere şi brânză dulce Prăjitură cu mere şi brânză dulce

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Calebatuta.ro