Ciorbă cu pipote de curcan

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se spală şi se curăţă bine pipotele, se pun la fiert în apă cu sare şi se spumează când încep să fiarbă.

 

Zarzavatul se curăţă şi se taie mărunt.


După ce au fiert pipotele, se adaugă legumele, mai puţin ardeiul.

Când a fiert zarzavatul se adaugă şi ardeiul tăiat cubuleţe.

Se fierbe 10 minute, apoi se adaugă borşul fiert în prealabil. Se lasă să dea câteva clocote şi se ia de pe foc. Se adaugă leuşteanul tăiat mărunt.

Etichete: ciorba | curcan | pipote
(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Negresă cu crema de vanilie Negresă cu crema de vanilie

Rețeta mai nouă   Şniţele din piept de pui cu mac Şniţele din piept de pui cu mac

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Calebatuta.ro