Ciorbă de mânzat

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea de mânzat se pune la fiert în oala sub presiune, în apă cu sare. După ce se spumează foarte bine, se fierbe sub presiune timp de 45 de minute.

Se pregăteşte zarzavatul.


Morcovul, ţelina, păstârnacul, ceapa şi roşille se dau prin robot. Cartofii şi dovlecelul se taie cuburi potrivit de mari. Loboda, pătrunjelul şi leuşteanul se taie mărunt.


După ce s-a fiert carnea, se adaugă legumele şi se mai fierb tot sub presiune timp de 10 minute. Separat se fierbe borşul şi se adaugă după ce s-au fiert legumele. Se

La final se adaugă verdeaţa tăiată.

Etichete: ciorba | manzat
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Salată bulgărească Salată bulgărească

Rețeta mai nouă   Friptură de vită în sos de roşii la presiune Friptură de vită în sos de roşii la presiune

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro